« Επιστροφή στο lampiris-schools.gr
ΛΑΜΠΙΡΗ SUMMER CAMP

Mini Swimming

Η κολύμβηση αποτελεί μία από τις καλύτερες δραστηριότητες που μπορεί να επιλέξουν οι γονείς για το παιδί τους. Ασφάλεια – διάπλαση- ψυχαγωγία μαζί!

Εκτός από τη χαρά του παιχνιδιού στο νερό της πισίνας, το παιδί μαθαίνει να εξασκεί το σώμα του, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα την προσωπικότητά του. Αποκτά δηλαδή οφέλη που είναι σημαντικά τόσο για την πνευματική όσο για τη σωματική του υγεία και ανάπτυξη.

Τα εκπαιδευτήρια Λαμπίρη διαθέτουν ένα από τα καλύτερα ιδιωτικά κολυμβητήρια στην Αθήνα, προσφέροντας το πρόγραμμα mini swimming που απευθύνεται σε μικρά παιδιά από 3 έως 7 ετών.Τα μαθήματα κολύμβησης γίνονται χωρίς την παρουσία του γονέα μέσα στο νερό, αλλά με την καθοδήγηση των ειδικά εκπαιδευμένων προπονητών μας, που θα κάνουν το καλύτερο για το παιδί σας!

Οφέλη

Τα μαθήματα κολύμβησης προσφέρουν πολλά οφέλη, ειδικά σε παιδιά μικρής ηλικίας. Τα παιδιά διαμορφώνουν το χαρακτήρα τους από πολύ μικρά. Γι’αυτό, μία δραστηριότητα όπως το κολύμπι τα βοηθά να αναπτύξουν σημαντικές ικανότητες και χαρακτηριστικά για όλη τη ζωή του.

Συγκεκριμένα:

  • Η παιδική κολύμβηση βοηθά στη σωματική ανάπτυξη του μικρού σας, αφού το γυμνάζει με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Επιπλέον, η εξάσκησή του στο νερό επιδρά θετικά στην υγεία του.
  • Τα μαθήματα κολύμβησης το εκτονώνουν, βοηθώντας σημαντικά στη βελτίωση των καθημερινών συνηθειών ιδιαίτερα των μικρών παιδιών. Ακόμα, η επαφή με το νερό το χαλαρώνει, απαλλάσσοντάς το από το στρες.
  • Ο ομαδικός χαρακτήρας του mini swimming αναπτύσσει την κοινωνικότητά του. Παίζοντας στο νερό, μαθαίνει να λειτουργεί ως μέλος μίας μικρής ομάδας, κάνοντας καινούριους φίλους. Η κοινωνικοποίησή του είναι ιδιαίτερης σημασίας, αφού βοηθά στη μετέπειτα ομαλή ενσωμάτωσή του στο περιβάλλον του σχολείου.
  • Η καθοδήγηση των προπονητών μαθαίνει το παιδί να υπακούει στους κανόνες της κολύμβησης, καλλιεργώντας παράλληλα το χαρακτήρα του. Η πειθαρχεία είναι ένα από τα σημαντικότερα οφέλη που αποκομίζει το παιδί από τα μαθήματα παιδικής κολύμβησης, καθώς είναι ένα απαραίτητο στοιχείο για την καθημερινότητά του.
  • Εφόσον τα μαθήματα γίνονται χωρίς την παρουσία του γονέα μέσα στην πισίνα, το παιδί αποκτά αυτοπεποίθηση: μαθαίνοντας να λειτουργεί αυτόνομα, αναπτύσσει εμπιστοσύνη στον εαυτό του ήδη από μικρό.

Το Κολυμβητήριο Λαμπίρη προσφέρει τις κατάλληλες συνθήκες, για να μπορέσει να χαρεί το παιδί σας την απολαυστική εμπειρία της παιδικής κολύμβησης.

Συγκεκριμένα διαθέτουμε:

  • Δύο υπερσύγχρονες εσωτερικές πισίνες, με σταθερή θερμοκρασία στους 32°C.

  • Άρτια εκπαιδευμένους προπονητές με εμπειρία στην κολύμβηση για παιδιά. Οι εκπαιδευτές μας βρίσκονται εδώ όχι μόνο για να μάθουν τα μικρά σας να κολυμπούν υπό τη μορφή παιχνιδιού, αλλά να διασφαλίσουν την ασφάλειά τους – γι’αυτό, άλλωστε, ειδικεύονται στη ναυαγοσωστική.

  • Την καλύτερη διάθεση, για να προσφέρουμε στα μικρά σας την πιο διασκεδαστική εμπειρία στο νερό.

 

Τι χρειάζομαι για να συμμετέχω στο mini swimming;

Μπορείτε να δείτε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή των παιδιών σας στο πρόγραμμα mini swimming πατώντας εδώ.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα mini swimming του Κολυμβητηρίου Λαμπίρη.