« Επιστροφή στο lampiris-schools.gr
ΛΑΜΠΙΡΗ SUMMER CAMP

Εκμάθηση Κολύμβησης

Τονώστε το σώμα σας νιώθοντας την ευεργετική δύναμη του νερού να σας διακατέχει. Λειτουργούν τμήματα για αρχάριους και για προχωρημένους κολυμβητές.

Η κολύμβηση αποτελεί μια φυσική δραστηριότητα που προτείνουν ανεπιφύλακτα όλοι οι γιατροί ή προπονητές αφού γυμνάζει σημαντικά όλο το σώμα συμβάλλοντας σε μεγάλο βαθμό στην υγεία. Πιο συγκεκριμένα, η άθληση στο νερό βοηθά στην σωστή λειτουργία της καρδιάς και του αναπνευστικού μας συστήματος, γυμνάζοντας τους μυς που στηρίζουν όλο το σκελετό μας. Παράλληλα, η γυμναστική στο νερό δρα αγχολυτικά, απομακρύνοντας το στρες της σύγχρονης ζωής, αφήνοντας ένα αίσθημα ευεξίας και απόλυτης χαλάρωσης. Ανεξάρτητα από το σωματικό σας βάρος, την ηλικία ή το αν γνωρίζετε ή όχι κολύμβηση, η άσκηση μέσα στην πισίνα  είναι ιδανική επιλογή για άντρες και γυναίκες. 

Με την παρουσία του έμπειρου προπονητή, παρακολουθείστε ατομικά ή ομαδικά μαθήματα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας, το προσωπικό σας στυλ και ρυθμό. Το κολυμβητήριο Λαμπίρη, διαθέτει δυο εσωτερικές θερμαινόμενες πισίνες μέσα στις οποίες μαθαίνετε μαζί με τον personal trainer όλες τις σωστές τεχνικές κολύμβησης. Λειτουργούν διαφορετικά ομαδικά τμήματα για όσους βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο αλλά και όσους είναι ακόμα αρχάριοι. Ο εξειδικευμένος προπονητής θα σας επιβλέπει, συμβουλεύει και σας καθοδηγεί στην σωστή διεξαγωγή και ένταση των ασκήσεων, των τεχνικών κολύμβησης εξασκώντας όλα τα διαφορετικά στυλ που υπάρχουν.