« Επιστροφή στο lampiris-schools.gr
ΛΑΜΠΙΡΗ SUMMER CAMP

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Στα εκπαιδευτήρια Λαμπίρη αντιλαμβανόμαστε πως η άθληση στο νερό προσφέρει πολλαπλά οφέλη στα παιδιά. Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε το Κολυμβητήριο Λαμπίρη, ένα σύγχρονο ιδιωτικό κολυμβητήριο ανοιχτό όχι μόνο στους μαθητές των σχολείων μας αλλά και στο κοινό. 

Στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτηρίου μας λειτουργεί κλειστό θερμαινόμενο κολυμβητήριο, όπου τα παιδιά μπορούν να χαλαρώσουν, να διασκεδάσουν και να γυμναστούν ανάλογα με την ηλικία και τις ανάγκες τους, όλο τον χρόνο. Παράλληλα λειτουργούν τμήματα ενηλίκων με ποικίλες δραστηριότητες!

Οι καταρτισμένοι προπονητές, με γνώσεις ναυαγοσωστικής και εξειδίκευση στην παιδική κολύμβηση, διασφαλίζουν την άρτια διεξαγωγή των μαθημάτων κολύμβησης, φροντίζοντας πάντα για την σωστή εκγύμναση και την εκμάθηση κολύμβησης.

Στόχος του κολυμβητηρίου είναι να προάγουμε την φυσική δραστηριότητα έχοντας ως επίκεντρο το παιδί στα μικρά τμήματα, και τον αθλητή στα επόμενα. Η παιδική ψυχολογία είναι για εμάς ο γνώμονας πάνω στον οποίο στηρίζουμε όλα τα παιδικά προγράμματα ώστε η προπόνηση να συμβάλει εξίσου στην σωματική διάπλαση αλλά στην πνευματική ανάπτυξή τους επίσης. 

Η διασφάλιση της υγιεινής των συμμετεχόντων στα προγράμματα κολύμβησης είναι ύψιστης σημασίας για εμάς. Για το λόγο αυτό, το κολυμβητήριο ακολουθεί τις απαιτούμενες προδιαγραφές ασφάλειας, με ιδιαίτερη προσοχή στην απολύμανση του νερού.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου Λαμπίρη επιτρέπουν στους μαθητές να απολαμβάνουν ξέγνοιαστα και με ασφάλεια τα οφέλη που προσφέρει αυτή η φυσική δραστηριότητα. 

Διαθέτουμε δυο θερμαινόμενες πισίνες οι οποίες καθαρίζονται με όζον, ενώ παράλληλα η ποιότητα του νερού ελέγχεται συστηματικά από το αρμόδιο προσωπικό, ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια και η υγιεινή των μελών του κολυμβητηρίου.

Στους μαθητές του κολυμβητηρίου μας, προσφέρεται συγκεκριμένος εξοπλισμός σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθούν, όπως λάστιχα για το τμήμα του aqua aerobic, σανίδες επίπλευσις ή ζώνες για τα τμήματα mini swimming & το παιδικό τμήμα. 

ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ

Το κολυμβητήριο των εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη διαθέτει δυο εσωτερικές θερμαινόμενες πισίνες που πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας.

Επειδή η ανάπτυξη του σώματος είναι εξίσου σημαντική με την καλλιέργεια του πνεύματος, στα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη προσφέρουμε τη δυνατότητα στους μικρούς μας φίλους να αθληθούν στο νερό και να ψυχαγωγηθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του κολυμβητηρίου μας. 

Το κολυμβητήριό μας διαθέτει δυο υπερσύγχρονες εσωτερικές θερμαινόμενες πισίνες διαστάσεων 8.70 x 5.20 και 18 x 6.70 με σταθερή θερμοκρασία στους 32 βαθμούς Κελσίου, ώστε να είναι ανεκτό το νερό, ακόμα και στο ευαίσθητο δέρμα των βρεφών.

Η ασφάλεια όσων συμμετέχουν στα προγράμματα κολύμβησης του κολυμβητηρίου μας είναι ύψιστης σημασίας. Για το λόγο αυτό, ο έλεγχος της ποιότητας του νερού γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Επιπλέον, οι πισίνες μας απολυμαίνονται με τις πλέον ασφαλείς και αποτελεσματικές μεθόδους: η μικρή πισίνα που “φιλοξενεί” τα μωρά και τα νήπια απολυμαίνεται με όζον